142
Υλικά
- ζύμη κουρού 2 φύλλα
- σφολιάτα 2 φύλλα
- πράσα 4 τμχ
- ασπρομανίταρα 300 γρ
- κίτρινο τυρί 300 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- γάλα φρέσκο 100 ml
- μανιταρόσουπα 1 φακ
- μαργαρίνη 3 κσ
- λάδι 2 κσ
Θέλετε να σας πω τι κάνει τόσο ξεχωριστή και νόστιμη αυτήν την διαφορετική πιτούλα??Η γλύκα του πράσου, τα μπόλικα τυριά στην γέμισή της και …… μια μανιταρόσουπα που θα της δώσει κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση!!Τις προάλλες συζητούσα με μία φίλη στο facebook και μου έλεγε ότι ο παππούς της που είναι σεφ, χρησιμοποιεί πολύ συχνά σούπες σε διάφορα πιάτα που ετοιμάζει, και ότι η χρήση τους είναι πλέον κάτι αρκετά διαδεδομένο....
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com