120
Υλικά
- κιμάς 700 γρ
- ελαιόλαδο 1.5 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πράσα 1 κιλ
- λευκό κρασί 1 φλ
- πάπρικα 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- τυρί φέτα 300 γρ
- κεφαλογραβιέρα 130 γρ
- φρυγανιά 3 κσ
- αυγά 2 τμχ
- άνηθος 3 κσ
- μαϊντανός 3 κσ
- φύλλο κανταΐφι 1 πκτ
- μαργαρίνη 150 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κσ
- γάλα 0.5 λτ
- γιαούρτι 3 κσ
Υλικά
Κιμάς 700 γρ.
Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού
Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 τεμ ψιλοκομμένα
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ τριμμένο
Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες
Πράσα 1 κιλό καθαρισμένα και κομμένα
Κρασί λευκό 1 φλιτζάνι του τσαγιού
Πάπρικα 1 κουταλάκι του γλυκού ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr