235
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- πράσα 1 κιλ
- ρύζι 1 φλ
- γιαούρτι 1 φλ
- αυγά 6 τμχ
- κατσικίσιο τυρί 300 γρ
- κεφαλοτύρι 200 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κρόκοι 1 τμχ
Τα Ζαγοροχώρια είναι ο παράδεισος της πίτας! Ειδικά όταν περιέχουν υλικά της Ηπειρώτικης γης, όπως το κατσικίσιο τυρί ΠΟΠ, κανείς δεν λέει όχι σε δεύτερο κομμάτι. Φτιάξτε την πρασόπιτα Ζαγοροχωρίων με φύλλο σφολιάτας «του χεριού σας», για ακόμα πιο τραγανές και απολαυστικές μπουκιές.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr