83
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- βούτυρο 125 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- μπέϊκον 4 φέτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αβγά 3 τμχ
- γάλα 200 ml
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- πιπέρι -
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- γραβιέρα 150 γρ
Η Φωτεινή Παλιεράκη από το Μοσχάτο μάς έστειλε τη δική της εκδοχή για τη γνωστή γαλλική τάρτα.Υλικά Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ. βούτυρο, σε κύβους 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη 3-4 κουτ. σούπας κρύο νερό Για τη γέμιση 4 φέτες μπέικον 1 κρεμμύδι ξερό, μέτριο αλάτι, πιπέρι Για την επικάλυψη 3 αβγά 200 ml γάλα 100 ml κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι 1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο 150 γρ. γραβιέρα σε κύβους...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr