by admin

Σεφουκλωτή

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σε φαρδιά κατσαρόλα τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμύδια, Προσθέτουμε το ρύζι (και αν θέλουμε τις σταφίδες), ανακατεύουμε λίγο πάνω στη φωτιά και τη σβήνουμε.Ανοίγουμε τη ζύμη σε 2 φύλλα, σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο Αν δεν θέλουμε να ανοίξουμε φύλλο χρησιμοποιούμε έτοιμη ζύμη κουρού.Για τη ζύμη:1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις½ φλυτζάνι ελαιόλαδο2 κουταλιές ξύδι2 κουταλάκια αλάτι200 γρ γιαούρτι πλήρες3 κουταλιές μπέικιν2 ½ φλυτζάνια νερόΚοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν.Προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή και εύπλαστη. Αν χρειαστεί, προσθέτο
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Τοπική: Νάξος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com