Σεφουκλωτή

Καταχωρήθηκε στις 08/04/10

3 Ψήφοι Ψήφισε

Σε φαρδιά κατσαρόλα τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κρεμμύδια, Προσθέτουμε το ρύζι (και αν θέλουμε τις σταφίδες), ανακατεύουμε λίγο πάνω στη φωτιά και τη σβήνουμε.Ανοίγουμε τη ζύμη σε 2 φύλλα, σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο Αν δεν θέλουμε να ανοίξουμε φύλλο χρησιμοποιούμε έτοιμη ζύμη κουρού.Για τη ζύμη:1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις½ φλυτζάνι ελαιόλαδο2 κουταλιές ξύδι2 κουταλάκια αλάτι200 γρ γιαούρτι πλήρες3 κουταλιές μπέικιν2 ½ φλυτζάνια νερόΚοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν.Προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή και εύπλαστη. Αν χρειαστεί, προσθέτο

Διάβασε τη συνταγή στο https://bettyscuisine.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις