by admin

Σκεπαστή Πίτα Καισαρείας (παστουρμαδόπιτα)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η πίτα Καισαρείας πήρε το όνομά της από τον τόπο καταγωγής της. Την έφεραν στην Ελλάδα οι πρόσφυγες από τον Πόντο, αλλά η μοναδική γεύση της λατρεύεται παντού. Φτιάχνεται κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ονομάζεται και παστουρμάλι ή πίτα Καππαδοκίας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: παστρουμαδόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr