91
Υλικά
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μπέϊκον 6 φέτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 6 τμχ
- σπανάκι 500 γρ
- αυγά 6 τμχ
- αλεύρι 1 φλ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 τμχ
- κεφαλοτύρι 0.5 φλ
- άνηθος 3 κσ
- κατσικίσιο τυρί 1 φλ
- ντοματίνια 6 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
2 κ.σ. ελαιόλαδο 6 φέτες μπέικον 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 6 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 500 γρ. τρυφερά φύλλα σπανάκι 6 αβγά 1 φλ. αλεύρι 1 γιαούρτι στραγγιστό 1/2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο 3 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο 1 φλ. κατσικίσιο τυρί σε τρίμματα 6 ντοματίνια κομμένα στη μέση αλάτι μπόλικο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr