40
Σε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι και μόλις γυαλίσει ρίχνουμε μέσα το τριμμένο κολοκύθι. Σιγοψήνουμε το κολοκυθάκι μέχρι να μαραθεί και να πιεί τα υγρά του.Όταν στεγνώσει καλά το αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα αυγά, τα τυριά, αλατοπίπερο, το δυόσμο και τον μαϊντανό. Δυόσμο βάλτε μπόλικο, ταιριάζει πολύ στο κολοκυθάκι.Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να σταθεί μέχρι να χλιαρύνει το μίγμα.Χωρίζουμε το ζυμαράκι στα 4 και σε καθαρή επιφάνεια ρίχνουμε λίγο νισεστέ και ανοίγουμε με το ξύλο τα φύλλα μας.Τοποθετούμε σε καλά λαδωμένο ταψί από το κέντρο πρ
Διάβασε τη συνταγή στο lilaspurplethoughts.blogspot.com