55
Υλικά
4 κ.σ. ελαιόλαδο2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες4 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες200 γραμμ. φέτα και 200 γραμμ. ανθότυρο2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα Φρεσκοτριμμένο πιπέριΓια το χωριάτικο φύλλο για πίτα500 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο1 κ.σ. ξίδι4 κ.σ. ούζο1 κ.γλ. αλάτι Νερό χλιαρό όσο πάρει (περίπου 1½ ποτήρι) Αλεύρι για το άνοιγμα του φύλλου Λίγο ελαιόλαδο για την πίτα...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr