274
Υλικά
- καλαμποκάλευρο 1.5 φλ
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές χρωματιστές 3 τμχ
- κιμάς κοτόπουλου 600 γρ
- κιμάς γαλοπούλας 600 γρ
- κονκασέ 1 συσκ
- κύμινο 1 κγ
- ρίγανη 0.5 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.5 κγ
- γεμιστές ελιές -
- γραβιέρα 200 γρ
- ντομάτα -
- αβοκάντο -
- κρεμμύδια -
- κόλιανδρο -
6 φλ. νερό 1-1/2 φλ. καλαμποκάλευρο 2 κ.σ. βούτυρο 3-4 κ.σ ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο 2-3 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε καρέ 600 γρ. κιμάς κοτόπουλο ή γαλοπούλα 1 συσκευασία ντομάτες αποφλοιωμένες ολόκληρες 1 κ.γ. κύμινο σκόνη 1/2 κ.γ. ρίγανη 1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν λίγες ελιές γεμιστές με πιπεριά κόκκινη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr