48
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαργαρίνη 125 γρ
- βούτυρο 125 γρ
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- κρεμμύδια 750 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- πιπέρι -
- τσαλαφούτι 350 γρ
- ρεγκάτο 150 γρ
- θυμάρι 2 κλων
Υλικά για ταρτιέρα 28-30 εκ.: Για τη ζύμη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 1/2 κ.γλ. αλάτι 125 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, κρύο, σε κυβάκια 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη 2 κρόκους αβγών κρόκο από 1 αβγό, ανακατεμένο με 1 κ.σ. κρύο νερό 2 κ.σ. νερό, αν χρειαστεί Για τη γέμιση: 50 γραμμ. ελαιόλαδο 750 γραμμ. ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λωρίδες 1 κ.γλ. ζάχαρη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr