61
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- αυγά 5 τμχ
- βούτυρο 200 ml
- πράσα 3 τμχ
- μπέϊκον 4 φέτ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- γραβιέρα 0.5 κούπα/ες
- γκούντα 0.5 κούπα/ες
- λάδι 6 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μοσχοκάρυδο 1 τσιμπ
Το πλεονέκτημα της αλμυρής αυτης τάρτας είναι ότι την επόμενη μέρα είναι νοστιμότερη από την μέρα που θα την φτιάξουμε. Δηλαδή αντί να μπαγιατέψει, τα υλικά της δένουν και οι γεύσεις ενώνονται. Το προφανές δηλαδή είναι ότι μας λύνει τα χέρια γιατί μπορούμε να την έχουμε ψήσει από την προηγούμενη μέρα ...
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com