53
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 250 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- πράσα 5 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αυγά 2 τμχ
- μπαχάρι -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αυγά 2 τμχ
- γάλα φρέσκο 200 ml
- γιαούρτι 3 κσ
Ο γαστρονόμος online ξεκινά να μετράει αντίστροφα μέχρι το τραπέζι της γιορτής. Ξεκινά μια εβδομάδα γεμάτη λαχταριστές λιχουδιές.Διαδικασία Γέμιση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα ψιλοκομμένα δαμάσκηνα με το γιαούρτι, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο, μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.Σε μια μέτρια κατσαρόλα ρίχνουμε τα πράσα, αλατοπίπερο (το αλάτι βοηθά ώστε να βγάλει το πράσο τα υγρά του) και 2 κουτ. σούπας νερό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr