by admin

Τηγανόψωμο με μέλι και κανέλλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κλασική και παραδοσιακή ελληνική συνταγή για πρωινό, κολατσιό ή επιδόρπιο. Τα τηγανόψωμα μυρίζουν Ελλάδα και σας τα ξαναθυμίζουμε! Τρώγονται γλυκά ή αλμυρά, εδώ σας παρουσιάζουμε τη γλυκιά εκδοχή τους! Yλικά 250 γρ. αλεύρι σκληρό (για ζύμωμα χωριάτικου ψωμιού) 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 ποτήρι χλιαρό νερό 1 κ. γλυκού αλάτι 1 κ. γλυκού ζάχαρη μέλι κανέλλα ζάχαρη άχνη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sidages.gr
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: τηγανόψωμο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sidages.gr