47
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 250 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- μέλι -
- κανέλα -
- ζάχαρη άχνη -
- λάδι -
Κλασική και παραδοσιακή ελληνική συνταγή για πρωινό, κολατσιό ή επιδόρπιο. Τα τηγανόψωμα μυρίζουν Ελλάδα και σας τα ξαναθυμίζουμε! Τρώγονται γλυκά ή αλμυρά, εδώ σας παρουσιάζουμε τη γλυκιά εκδοχή τους! Yλικά 250 γρ. αλεύρι σκληρό (για ζύμωμα χωριάτικου ψωμιού) 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 ποτήρι χλιαρό νερό 1 κ. γλυκού αλάτι 1 κ. γλυκού ζάχαρη μέλι κανέλλα ζάχαρη άχνη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sidages.gr