56
Υλικά
- γιαούρτι 3 κσ
- κασέρι 600 γρ
- κεφαλογραβιέρα 600 γρ
- ανθότυρο 600 γρ
- φαρίνα 2 φλ
- αυγά 4 τμχ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- μαργαρίνη 1 φλ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- δυόσμος 1 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
Υλικά Γιαούρτι 3 κουταλιές σούπας γεμάτες Τυριά διάφορα 600 γρ (κασσέρι, κεφαλογραβιέρα, ανθότυρο) Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 2 φλιτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ Πάπρικα γλυκιά 1 κουταλάκι του γλυκού Μαργαρίνη 1 φλιτζάνι του τσαγιού λιωμένη Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος Δυόσμος 1 κουτάλι της σούπας τριμμένος Κρεμμυδάκι φρέσκο 1 τεμ ψιλοκομμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr