44
Υλικά
- πράσα 2 τμχ
- σπανάκι 0.25 τμχ
- καυκαλήθρες 1 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- δυόσμος 1 κσ
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- τυρί κρέμα 2 κσ
- μαγειρικό λίπος 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
- κρασί 0.5 ποτ κρασ
- αλεύρι σκληρό -
- ξύδι 1 κσ
Υλικά: Για τη γέμιση: 2 μέτρια πράσσα 1/4 σπανάκι 1 ματσάκι καυκαλήθρες 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1/2 ματσάκι ;aνηθο 1 κουταλιά της σούπας δυόσμο ελαιόλαδο αλατοπίπερο 2 κουταλιες της σούπας τυρί κρέμα Για τη ζύμη: 2 κουταλιές της σούπας φυτίνη 1 αυγό αλάτι ελάχιστο ελαιόλαδο μισό ποτηράκι του κρασιού ζεστό νερό αλεύρι σκληρό όσο πάρει 1 κουταλιά της σούπας ξύδι.....
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr