61
Υλικά
- κόκκινο κρασί 200 ml
- λευκό βαλσαμικό ξύδι κσ
- σκόρδο 3 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 3 τμχ
- θυμάρι 3 κλων
- σαλάτες 1 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πλιγούρι 1 φλ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- μυρώνια 1 ματσ.
- κονκασέ 3 κσ
- χωριάτικο φύλλο 500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- πράσα 1 τμχ
3 πλοκάμια από χταπόδι μεγέθους Τ2 200 ml κόκκινο κρασί Λευκό Βαλσαμικό Ξίδι 2-3 σκελ. σκόρδο 1 κρεμμύδι ξερό 2-3 καρότα 2-3 κλων. φρέσκο θυμάρι 1 σαλάτα ανάμεικτη Αλάτι-πιπέρι 1 φλ. πλιγούρι ½ ματσ. μαϊντανό 1 ματσ. μυρώνια 3 κ.σ. ντομάτα κονκασέ Pummaro 500 γρ.φύλλο χωριάτικο 4 κρεμμύδια φρέσκα 3-4 κρεμμύδια ξερά 1 πράσο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr