56
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- μπέϊκον 8 φέτ
- γκούντα 0.5 κιλ
- κασέρι 0.25 κιλ
- μπεσαμέλ 1 δόση
- χυμός ντομάτας 300 γρ
- ζαμπόν 8 φέτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- μπαχάρι 6 κόκκοι
Υλικά 1 φύλλο σφολιάτας 8 φέτες μπέικον 1/2 κιλό τυρί gouda 1/4 κιλό κασέρι 1 δόση μπεσαμέλ Υλικά 300 γρ. χυμός ντομάτας 8 φέτες ζαμπόν 1 κρεμμύδι 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 1 ξυλάκι κανέλας 5-6 μπαχάρια Αλάτι-Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr