79
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- ζαμπόν 400 γρ
- τσένταρ 200 γρ
- γραβιέρα 200 γρ
- αυγά 1 τμχ
- βούτυρο 50 γρ
- αλεύρι 50 γρ
- γάλα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- πιπέρι -
- μοσχοκάρυδο -
Μοναδική αλμυρή πίτα/ τούρτα, με καπνιστό λεπτοκομένο ζαμπόν και γευστικά τυριά εναλλάξ τοποθετημένα. Ανάμεσα στις στρώσεις μια λεπτή επάλειψη μπεσαμέλ της χαρίζει, εκτός από γεύση, κρεμώδη και βελούδινη υφή. Το σύνολο περιτυλιγμένο με ροδοκόκκινο κριτσανιστό φύλλο σφολιάτας. Πολύ νόστιμη, εντυπωσιακή στην όψη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es