94
Υλικά
- φύλλο κρούστας 8 φύλλα
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- γαλοπούλα καπνιστή 300 γρ
- ζαμπόν 300 γρ
- τυρί φέτα 300 γρ
- γκούντα 200 γρ
- ένταμ 200 γρ
- έμενταλ 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 500 ml
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
Η ζαμπονοτυρόπιτα αυτή συνδυάζει την τυρόπιτα με το ζαμπόν ή την γαλοπούλα (γιατί όχι και το μπέικον), σε μια πολύ εύκολη εκτέλεση που παραπέμπει σε σουφλέ καθώς το γάλα και τ’ αυγά δίνουν όγκο και την κάνουν αφράτη. Αν λοιπόν έχετε βαρεθεί τις απλές τυρόπιτες και θέλετε να ετοιμάσετε μια πίτα που να τρώγεται από όλη την οικογένεια, δοκιμάστε αυτήν την ζαμπονοτυρόπιτα. Τώρα το καλοκαίρι είναι πολύ καλή λύση και για κολατσιό στην παραλία! Καλή απόλαυση!
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr