Δημοσιευμένες » Πίτες-Τάρτες

Καρυδόπιτα σιροπιαστή με κρέμα μαστίχας

delicieuses.forumgreek
Πολύ νόστιμο γλυκό για κάθε εποχή του χρόνου. Ο δε συνδιασμός της κανέλλας με το καρύδι και τη μαστίχα στην κρέμα δένει τόσο αρμονικά που την κάνει μια μοναδική καρυδόπιτα.  ...

ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ Παρλιάρου

glykes-alchimies
Βράζουμε τα πορτοκάλια ολόκληρα για 1 ώρα. Τα κόβουμε, αφαιρούμε τα κουκούτσια και τα πολτοποιούμε. Σε 300 γρ. πολτοποιημένα πορτοκάλια προσθέτουμε ζάχαρη άχνη, σκόνη αμυγδάλου, αβγά και  λιωμένο βούτυρο. ...

Γιαουρτόπιτα ή γιαουρτόπιτα χωρίς ζάχαρη

delicieuses.forumgreek
Υπέροχη γεύση από τα παλιά. Ένα κέρασμα που γλύκαινε πολλά ελληνικά σπίτια μερικά χρόνια πριν, τότε που σε γιορτές και γενέθλια δεν σερβίρονταν τούρτες αλλά χειροποίητα σπιτικά γλυκά. ...

Εύκολη Φανουρόπιτα για όλους

tinafaosimera
Κάθε χρόνο, στις 27 Αυγούστου, τιμάται ο θαυματουργός, γνωστός σε όλους μας Άγιος Φανούριος. Την παραμονή λοιπόν στον εσπερινό και όχι μόνο, φτιάχνουμε μια ξεχωριστή, μοναδική πίτα, την Φανουρόπιτα. ...

Πανεύκολη τάρτα φράουλας (αποκλειστικά δική μας συνταγή)

foodaholics
Συστατικά 500 γρ φράουλες 250 γρ μπισκότα πτι μπερ 150 γρ ζάχαρη 75 γρ βούτυρο 50 ml γάλα 65 γρ νισεστέ 100 γρ σοκολάτα 2 βανίλιες 10 ml χυμό λεμονιού ...

Πάστα φλώρα με λεμόνι κρέμα !!!

mageirikikaisintages
Πάστα Φλώρα με κρέμα λεμονιού !!! ΚΡΕΜΑ Βάζουμε 500 γραμμάρια γάλα φρέσκο με ξύσμα και της φλούδες ενός λεμονιού να ζεσταθούν! Σε ένα μπολ,βάζουμε 120 γραμμάρια.ζάχαρη,με 4 κρόκους αυγών και ανακατεύουμε με πιρούνι,η σύρμα. Προσθέτουμε ...

Πάστα φλώρα

tomyalostofagito
Υλικά: για ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 30cm: 200γρ βούτυρο( σε θερμοκρασία δωματίου) 1 αυγό (σε θερμοκρασία δωματίου) 150γρ ζάχαρη 50γρ γάλα (χλιαρό) ξύσμα πορτοκαλιού βανίλια 1 κ.γ. ...

Brownie σοκολάτας για δίαιτα!

dietrecipes
Αγαπάμε τα  brownies! Τι θα χρειαστούμε: 1 αυγό 2 κουταλιές σούπας κακάο 1% 2 κουταλιές σούπας γάλα σκόνη 1 κουταλιά σούπας mix (αλεύρι φυτικών ινών) 1/2 κουταλάκι του γλυκού baking... ...

Παραδοσιακή Φανουρόπιτα

chefoulis
Προετοιμασία: 10 λεπτά Μαγείρεμα: 40-50 λεπτά ...

Πάστα Φλώρα πορτοκαλένια

cookpad
Την διαφορά την κάνει το πορτοκάλι! Λίγα μυστικά ακόμα Χρησιμοποιώ αραβοσιτέλαιο και όχι βούτυρο και επίσης τη ζυμώνω ελάχιστα! Γίνεται υπέροχη ζύμη με την μαρμελάδα να τρέχει μόλις τη κόβεις! Καλό θα ήταν να μείνει λίγες ώρες και μετά να βγει από την φόρμα. ...
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 100 »