61
Υλικά
- λάδι 1 ποτ
- χυμός πορτοκαλιού 2 ποτ
- ζάχαρη 1.5 ποτ
- καρύδια 1 ποτ
- φαρίνα 1 πκτ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- κανέλα 2 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- σταφίδες μαύρες -
Υλικά: 1 ποτήρι νερού λάδι 2 ποτήρια νερού χυμό πορτοκάλι 1,5 ποτήρι νερού ζάχαρη 1 ποτήρι νερού καρύδια τριμμένα 1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.γ. γαρύφαλο σε σκόνη 2 κ.γ. κανέλλα ξύσμα ενός πορτοκαλιού σταφίδες μαύρες (όσες προτιμάτε) Εκτέλεση: Σε ένα μπολ ρίχνουμε το...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr