by admin

Φανουρόπιτα με γλυκό κρασί, από τη Ρόδο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα δύο συστατικά που η ίδια δεν αλλάζει ποτέ, όπως και εγώ, είναι το γλυκό κρασί, το ανάμα ή νάμα και το εξαιρετικό Ελαιόλαδο Άλτις Κλασικό, το οποίο είναι κλασική επιλογή της. Όπως λέει και η ίδια, το καλύτερο γιατί η γλυκιά και απαλή γεύση του είναι το «μυστικό» της επιτυχίας.

Βέβαια η φανουρόπιτα τρώγεται φανταστικά κάθε άλλη στιγμή, σημείωσε τη γιατί είναι ένα απίστευτα νόστιμο νηστίσιμo κέικ με ελαιόλαδο!

Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: φανουρόπιτα
Τοπική: Ρόδος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το funkycook.gr