89
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 290 γρ
- βούτυρο αγελάδος 150 γρ
- ζάχαρη 1 κσ
- αλάτι 0.25 κγ
- αυγά 1 τμχ
- κεράσια 500 γρ
- πετροκέρασο 500 γρ
- ζάχαρη 65 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- βανιλίνη τμχ
- κορν φλάουρ 1.25 κγ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
Αν υπάρχει παράδεισος στην γεύση τότε αυτή η τάρτα αποτελεί κομμάτι του! Κάνεις λίγο υπομονή να ξεκουκουτσιάσεις τα κεράσια... Ο κλασικός τρόπος την φουρκέτα είναι ο καλύτερος! Βάλε πετροκέρασα και τα άλλα τα μαυροκέρασα, βάλε και ένα αγελαδινό βούτυρο "καλό" άλλο μυστικό για επιτυχία δεν έχει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr