by admin

Γλυκιά πίτα με σαγκουΐνια και κρεμ ανγκλέζ με κάρδαμο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αυτή η πίτα με τα εσπεριδοειδή, χρησιμοποιεί στο δούλεμα της ζύμης μια διαδικασία που ονομάζεται "fraisage", δηλ. άλεσμα, κι απαιτεί υπομονή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: γλυκές πίτες, κρεμ ανγκλέζ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr