72
Υλικά
- φύλλο κρούστας 450 γρ
- σπορέλαιο 250 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 150 γρ
- αυγά 5 τμχ
- γιαούρτι 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- γάλα εβαπορέ 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 20 γρ
- ζάχαρη 600 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 100 γρ
Καταπληκτική συνταγή χωρίς λασπωμένα φύλλα! 450 γρ. φύλλο κρούστας 250 γρ. από ένα καλό σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη 2 βανίλιες ξύσμα από 2 ακέρωτα πορτοκάλια 150 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι 5 αυγά χτυπημένα σε θερμοκρασία δωματίου 500 γρ. γιαούρτι σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. κρέμα γάλακτος ή 200 γρ. αδιάλυτο εβαπορέ 20 γρ. baking ή ένα φακελάκι 600 γρ. ζάχαρη 500 γρ. νερό 1 ξύλο κανέλα χυμό και ξύσμα από ένα πορτοκάλι 100 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr