92
Υλικά
- βούτυρο 150 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κρέμα λεμονιού 150 γρ
- γιαούρτι 200 γρ
- γλυκολέμονα 1 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
- φαρίνα 250 γρ
- φυτική σαντιγί 1 κουτί
- ζαχαρούχο γάλα 400 γρ
- κρέμα λεμονιού 100 γρ
Για τη βάση 150 γρ. βούτυρο 200 γρ. ζάχαρη 3 μεγάλα αβγά 100 γρ.+ 50 γρ. κρέμα λεμόνι Παν Ζαφειρόπουλος 200 γρ. γιαούρτι ξύσμα από 1 γλυκολέμονο ή λάιμ 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Κρέμα λεμόνι 1 κουτί φυτική σαντιγί (κονσέρβα) κρύα 400 γρ. ζαχαρούχο (1 κουτί) 100 γρ. κρέμα λεμόνι Παν Ζαφειρόπουλος γλασαρισμένες φέτες γλυκολέμονο ή λάιμ για γαρνίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr