424
Υλικά
- βούτυρο 125 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κονιάκ 0.5 φλ
- καρύδια 200 γρ
- φρυγανιά 100 γρ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 φακ
- σιρόπι καραμέλας 1 συσκ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- αυγά 3 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
Υλικά για την καρυδόπιτα : 125 γρ βούτυρο 125 γρ. ζάχαρη 3 αυγά 1/2 φλ. κ. κονιάκ 200 γρ. καρυδόψυχα τριμμένη 100 γρ. φρυγανιά (γαλέτα) 1 κ.γλ. κανέλα 1/2 κ.γλ. γαρύφαλο τριμμένο 1/2 φακελάκι μπ. πάουντερ βούτυρο για το άλλειμα της φόρμας 1 συσκ σιρόπι καραμέλας (για παγωτό) Υλικά για την κρέμα: 1 ζαχαρουχο 1 εβαπορέ 3 αυγά 1 Βανίλια
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com