115
Υλικά
- βιτάμ 85 γρ
- ζάχαρη 60 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 330 γρ
- βανιλίνη 1 φακ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- κορν φλάουρ 20 γρ
Τα κεράσια βρόσκονται στην καλύτερη εποχή τους και αποτελούν το βασικό συστατικό μας για μια αφράτη πίτα! Για τη ζύμη της τάρτας 85 γρ. βιτάμ 60 γρ. ζάχαρη 2 αυγά 330 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι βανιλέτα 1 ½ κουταλάκι του γλυκού baking powder Για την κρέμα φλαν 200 ml. κρέμα γάλακτος 4 κρόκοι 80 γρ. ζάχαρη 1 φακελάκι βανιλέτα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr