91
Υλικά
- αλεύρι 3.5 κούπα/ες
- μαγιά ξερή 1 φακ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- λάδι -
Κάθε μέρα νόστιμα… Κάνουμε στο κέντρο μια λακκούβα και ρίχνουμε τη μαγιά και το νερό (όχι όλο αλλά το μεγαλύτερο μέρος).Προσθέτουμε σιγά-σιγά όσο ακόμη χρειαστεί για να γίνει η ζύμη μας απαλή και ελαστική.Ανοίγουμε τα ζυμαράκια σε πίτες με διάμετρο περίπου 25 εκ..Σερβίρουμε αμέσως!Καλό είναι να καταναλωθούν όσο είναι ζεστές. Συνταγή από την Ν. Κόχυλα.
Διάβασε τη συνταγή στο magyreuontas.blogspot.com