46
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- βούτυρο 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 30 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- βανίλια 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ 100γρ ζαχαρη αχνη 250 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις 2 κροκοι αυγων 1 αυγο 200γρ βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου 30γρ μπεικιν παουντερ 100γρ αμυγδαλα αλεσμενα 1 βανιλια μαρμελαδα με γευδη της αρεσκειας μας(εγω εβαλα και φραουλα και βερυκοκο)...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.gr