Μια ιδιαίτερη πάστα-φλώρα

Καταχωρήθηκε στις 06/10/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αλλά το σημερινό post είναι αφιερωμένο στο δεύτερο παράγωγο του χαρουπιού, την χαρουπόσκονη! Xαρουπόσκονη, είχα χρησιμοποιήσει και για την συνταγή με τα κεκάκια που έκανα πριν λίγο καιρό, τα οποία έγιναν εξαιρετικά. Για δείτε λοιπόν μια ιδιαίτερη και κάπως διαφορετική πάστα φλώρα, με χρήση χαρουπόσκονης και σοκολάτας.

Διάβασε τη συνταγή στο https://aromavanillias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις