ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ PASTA GENOVESE

Καταχωρήθηκε στις 19/04/13

2 Ψήφοι Ψήφισε

Οπως ειχαμε δει, η πρωταρχικη μορφη του, ηταν η pasta genovese (παστα τζενοβέζε) ή αν θελετε επι το γαλλικοτερον pâte à génoise. Στην pasta genovese, οπως ειχαμε πει, τα αυγα θερμαινονται σε μπαιν-μαρι, πραγμα που καθιστα και την ολη διαδικασια πιο χρονοβορα. Το αποτελεσμα ομως ειναι τα αυγα να εγκλωβιζουν περισσοτερο αερα, καθως χτυπιουνται με τον αυγογδαρτη, και ετσι το μιγμα που παιρνουμε ειναι απιστευτα αφρατο. Βεβαια, με την επιδραση της θερμοτητας, τα αυγα παραλληλα "ψηνονται", οποτε, οταν τελειωσουμε την επεξεργασια της ζυμης, αυτη εχει σχεδον αποκτησει τον τελικο της ογκο,...

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις