Πάστα φλόρα

Καταχωρήθηκε στις 09/04/13

2 Ψήφοι Ψήφισε

Μια γλυκιά γεύση γνωστή σε όλους... Για τη ζύμη Ηλιέλαιο - 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλεύρι - 3 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού για όλες τις χρήσεις Ζάχαρη - 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι - μια πρέζα Κονιάκ - 8 κουταλιές της σούπας Baking powder - 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Λεμόνι...

Διάβασε τη συνταγή στο http://chefoulis.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις