64
Υλικά
- φρέσκο βούτυρο 250 γρ
- φαρίνα 500 γρ
- αλεύρι 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 0.5 φλ
- αυγά 2 τμχ
- μαρμελάδα βύσσινο 2 φλ
- μαρμελάδα βερίκοκο 2 φλ
Νομίζω ότι δεν υπάρχει Πάστα Φλώρα που δεν τρώω, πολύ περισσότερο αν είναι ΑΥΤΗ εδώ... Άγλυκη στην ζύμη της για να καλοδεχτεί την άφθονη μαρμελάδα, αρωματική στην βάση της με ξύσμα από λεμόνι και όσο χρειάζεται μόνον αφράτη, γιατί κατά βάση η πάστα φλώρα είναι τάρτα κι όχι κέικ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr