Πάστα φλώρα με καρυδένια ζύμη και μαρμελάδα σύκο

Καταχωρήθηκε στις 12/10/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά για στρογγυλή ταρτιέρα 26-28 εκ.: 200 γρ. ζάχαρη άχνη 180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κοφτό κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γλ. κανέλα 1 πρέζα γαρύφαλο 2 αβγά 350 γρ.  και 2-3 κ.σ. αλεύρι 150 γρ. καρυδόψιχα αλεσμένη 250 γρ. μαρμελάδα σύκο

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.easykuzina.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις