236
Υλικά
- γάλα φρέσκο 500 γρ
- ζάχαρη 120 γρ
- φαρίνα 40 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
- αλεύρι 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
Πάστα Φλώρα με κρέμα λεμονιού !!!
ΚΡΕΜΑ
Βάζουμε 500 γραμμάρια γάλα φρέσκο με ξύσμα και της φλούδες ενός λεμονιού να ζεσταθούν!
Σε ένα μπολ,βάζουμε 120 γραμμάρια.ζάχαρη,με 4 κρόκους αυγών και ανακατεύουμε με πιρούνι,η σύρμα.
Προσθέτουμε 40 γραμμάρια φαριναπ αλεύρι και ανακατεύουμε να.γίνει ένας χυλός.
Βγάζουμε της φλούδες λεμονιού από το γάλα,και ρίχνουμε μέσα στο γάλα τον χυλό των αυγών,ανακατεύουμε να πήξει.
Κατεβάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com