Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα κυδώνι- αρμπαρόριζα

Καταχωρήθηκε στις 07/10/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά συνταγής Για τη μαρμελάδα κυδώνι 600 γρ. καθαρισμένα και τριμμένα κυδώνια (2 μεγάλα κυδώνια) 1 ποτήρι νερό 1 μήλο (200γρ.) τριμμένο 500 γρ. ζάχαρη χυμός από 1/2 λεμόνι χυμός από 1/2 πορτοκάλι 1 κλαδάκι αρμπαρόριζα 1/2 φλ. ζουμί από κυδώνια Για την Πάστα Φλώρα 4 φλ. (500 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 1 φάκελο (20 γρ.) μπέικιν πάουντερ 1 φλ. ηλιέλαιο (200 γρ.) 1/2 φλ. ζάχαρη (110 γρ.) 7 κ.σ. κονιάκ (100 γρ.) ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις