by admin

Πάστα φλώρα με μαρμελάδα πορτοκάλι, vegan & νηστίσιμη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η πρώτη τάρτα που δοκίμασα ποτέ ήταν η πάστα φλώρα. Βλέπεις, ήταν και είναι από τα αγαπημένα γλυκά της μητέρας μου. Σχεδόν ποτέ αγοραστή, σχεδόν ποτέ με τέλεια σταυρωτά “κορδόνια” ζύμης όπως στα βιβλία μαγειρικής, πάντα όμως με υπέροχα χρυσοψημένη ζύμη που σε κάθε μπουκιά γίνεται ένα με τη μαρμελάδα και μαζί δίνουν γεύση στα απογεύματα του Σαββατοκύριακου. Μπορείς λοιπόν να φανταστείς τη χαρά που θα δώσει αυτή η -δίχως κρόκους αυγών, δίχως βούτυρο- πάστα φλώρα με γλυκόπικρη μαρμελάδα πορτοκάλι στη μητέρα μου, τώρα που προσέχει περισσότερο τη διατροφή της και δεν απολαμβάνει όσο συχνά θα ήθελε, τα γλυκά της παρηγοριάς. Κάτι μου λέει ότι αυτή η vegan εκδοχή της πάστα φλώρα θα βρει, από δω και στο εξής, τη θέση που της αξίζει στον πάγκο της κουζίνας της. Και ελπίζω και στης δικιάς σου!
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα πορτοκάλι, πάστα φλώρα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.madameginger.com