62
Υλικά
- αλεύρι 450 γρ
- κακάο 50 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 2 φλ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- μαύρη ζάχαρη 0.25 φλ
- μαρμελάδα φράουλα 300 γρ
Υλικά
450 γρ. αλεύρι τύπου φαριναπ (κοσκινισμένο)
50 γρ σκόνην κακάο (κοσκινισμένο)
2 φλιτζάνια φυσικό χυμό πορτοκάλι
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 του φλιτζανιού μαύρη ζάχαρη
300 γρ μαρμελάδα φράουλα
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com