Πάστα Φλώρα – PastaFrola

Καταχωρήθηκε στις 20/11/11

6 Ψήφοι Ψήφισε

Πάστα φλώρα… πάστα φλόρα ή τελικά πάστα φρόλα?Πολλές ονομασίες ένα γλύκισμα! Ας διαλευκάνουμε το "μυστήριο"!Η πάστα φρόλα είναι ένα παραδοσιακό γλύκισμα της Αργεντινής! Η αργεντίνικη πάστα φρόλα συνήθως έχει ως γέμιση μαρμελάδα κυδώνι, μαρμελάδα γάλακτος ή γλυκοπατάτα.Ερχόμενη στην Ελλάδα, όπως λοιπόν διαπιστώνουμε, εκτός από την αλλαγή του ονόματος της, γεμίζεται πάντα με μαρμελάδα φρούτου και έγινε αγαπημένο κομμάτι της Ελληνικής Ζαχαροπλαστικής.Η γνωστή σε όλους πάστα φλώρα, ας κρατήσω λοιπόν αυτό το όνομα, μιας και έτσι την έχουμε μάθει όλοι...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.funkycook.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις