ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 14/05/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Βράζουμε τα πορτοκάλια ολόκληρα για 1 ώρα. Τα κόβουμε, αφαιρούμε τα κουκούτσια και τα πολτοποιούμε. Σε 300 γρ. πολτοποιημένα πορτοκάλια προσθέτουμε ζάχαρη άχνη, σκόνη αμυγδάλου, αβγά και  λιωμένο βούτυρο. Ομογενοποιούμε πολύ καλά. Αδειάζουμε το μείγμα σε ατομικές φόρμες μιας χρήσεως. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 20 λεπτά.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.glykes-alchimies.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις