37
Υλικά
- φύλλο κρούστας 500 γρ
- αυγά 4 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 250 γρ
- αραβοσιτέλαιο 250 γρ
- ζάχαρη 120 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- πορτοκάλι 1 τμχ
Υλικά: Για ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 35cm: 500γρ φύλλο κρούστας 4 αυγά 250γρ στραγγιστό γιαούρτι 250γρ αραβοσιτέλαιο 120 γρ ζάχαρη 2 βανίλιες 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ ξύσμα από ένα πορτοκάλι Για το σιρόπι: 2 ποτήρια ζάχαρη 3 ποτήρια νερό φλούδα από ένα πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο suntagesnikoulas.blogspot.com