52
Υλικά
- γιαούρτι 3 κεσεδάκι/α
- αυγά 4 τμχ
- καλαμποκέλαιο 1 ποτ
- ζάχαρη 1 φλ
- βανίλια 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 ποτ
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- ζάχαρη 2 ποτ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Υλικά : 3 κεσεδάκια γιαούρτι 4 αυγά 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 1 φλ. ζάχαρη 1-2 βανίλιες 1 φακελάκι μπεϊκιν πάουντερ ξύσμα από 3 πορτοκάλια½ ποτήρι χυμό πορτοκάλι, λίγο κονιάκ,Κανέλα, γαρύφαλλο 1 πακέτο φύλλο κρούστα Για το σιρόπι: 3 ποτήρια νερό 2 ποτήρια ζάχαρη ξυλάκι κανέλας (προαιρετικά) φλούδα ενός πορτοκαλιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr