226
Ψήνουμε την πορτοκαλόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 30΄περίπου, έως ότου πάρει ξανθό χρώμα.Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο της πίτας, φτιάχνουμε το σιρόπι.Βράζουμε τα υλικά για 7' περίπου (απο την στιγμή που αρχίζει να κοχλάζει).Αφαιρούμε την κανέλα και τη φλούδα και αφήνουμε να χλιάνει.Κόβουμε σε κομμάτια την πορτοκαλόπιτα και την περιχύνουμε με το σιρόπι. Η πίτα μας πρέπει να είναι ζεστή, σχεδόν μόλις βγει απο τον φούρνο και το σιρόπι χλιαρό προς κρύο.
Διάβασε τη συνταγή στο koukfamily-cook.blogspot.com