63
Υλικά Για την κρέμα 260 γρ. ζάχαρη 100 γρ. αλεύρι 600 ml. νερό 1 κ.γ. βανίλια με άρωμα πορτοκάλι 1 κ.σ. βούτυρο 350 ml. φυτική κρέμα γάλακτος Για το σιρόπι 650 γρ. ζάχαρη 550 ml. νερό 1 κοφτή κ.γ βανίλια 1 ξυλ. Κανέλα Φλούδα λεμονιού Για το φύλλο 800 γρ. φύλλο σφολιάτα Ζαχαρόνερο για το αλειμα Θρυμματισμένα φιστίκια αιγίνης Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, την βανίλια ανακατεύοντας και συνεχίζουμε το ανακ
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com