75
Υλικά
- κουβερτούρα 125 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- καστανή ζάχαρη 275 γρ
- αυγά 5 τμχ
- αμύγδαλα 200 γρ
- αλεύρι 90 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
Υλικά - 125 γρ. κουβερτούρα 60% - 70% κακάο - 200 γρ. βούτυρο τεμαχισμένο σε θερμοκρασία δωματίου - 275 γρ. ζάχαρη καστανή - 5 αυγά χτυπημένα ελαφρώς - 200 γρ. αμύγδαλα λευκά αλεσμένα σε σκόνη - 90 γρ. αλεύρι - ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr