80
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- αυγά 4 τμχ
- κακάο 30 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανιλίνη 1 τμχ
- μαργαρίνη με βούτυρο 150 γρ
- κονιάκ 4 κσ
- αλάτι 0.25 κγ
- λωτοί 750 γρ
- πράσινο μήλο 1 τμχ
- ζάχαρη 300 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 100 γρ
- ανθότυρο 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- μαρμελάδα λωτού 400 γρ
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα 1 αβγό 30 γρ. κακάο 1 κ.γ. μπέϊκιν πάουντερ 1 βανιλίνη 150 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 4 κ.σ. κονιάκ 1/4 κ.γ. αλάτι 750 γρ. λωτούς 1 πράσινο μήλο 300-400 γρ. ζάχαρη Χυμό & ξύσμα από ½ λεμόνι Σπόρους από 1 λοβό βανίλιας 100 γρ. χυμό πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr