by admin

Τάρτα αμυγδάλου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Επειδή δεν χρησιμοποιούμε ούτε baking powder αλλά ούτε και σόδα, πρέπει να προσέξουμε ώστε η μαρέγκα να γίνει σωστά και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά με απαλές κινήσεις, ώστε η τάρτα μας να γίνει αφράτη και να φουσκώσει.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: γλυκές τάρτες, τάρτα αμυγδάλου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr