62
Υλικά
- καλαμποκάλευρο 200 γρ
- αλεύρι σκληρό 200 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- αμύγδαλα 200 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- ζάχαρη 120 γρ
- αυγά 2 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- γάλα 4 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
- τυρί κρέμα 250 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
- ζάχαρη 2 κσ
- πραλίνα φουντουκιού 3 κσ
200 γρ. αλεύρι καλαμποκιού 200 γρ. αλεύρι σκληρό ή για όλες τις χρήσεις 200 γρ. αμύγδαλο λευκό τριμμένο 200 γρ. βούτυρο Lurpak 120 γρ. ζάχαρη 2 αβγά 1 βανίλια 4 κ.σ. γάλα 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ ¼ κ.γ. αλάτι 250 γρ. τυρί κρέμα Arla 16% λιπαρά 1 κρόκο αβγού 2 κ.σ. ζάχαρη 3 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr